Economic

Inspecţia fiscală a adus 6,19 milioane lei la buget

Mihai Boicu
16 nov 2011 1270 vizualizări
Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Vrancea a efectuat în luna octombrie 188 de verificări, prin activitatea de inspecţie fiscală, stabilind venituri suplimentare la bugetul general consolidat al statului în valoare de 6,19 milioane lei.

Diferenţele de impozite, taxe şi contribuţii au avut cea mai mare pondere, de 5,10 milioane lei. În timpul acţiunilor de inspecţie fiscală Direcţia de Finanţe a încasat suma de 2,19 milioane lei. În zece cazuri s-au dispus măsuri asiguratorii în valoare de 592.360 lei întrucît au existat indicii de sustragere de la plata debitelor prin înstrăinarea bunurilor. „Pentru un prejudiciu creat bugetului general consolidat în sumă totală de 441.890 lei, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea a înaintat patru sesizări instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate”, se arată într-un comunicat de presă al DGFP. Inspectorii fiscali au efectuat în luna octombrie 35 de inspecţii fiscale parţiale pentru soluţionarea deconturilor negative de taxă pe valoare adăugată cu opţiune de rambursare în valoare de 3,02 milioane lei, fiind respinsă la rambursare suma de 0,3 milioane lei. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Dan, acum 4515 zile, 17 ore, 32 minute, 50 secunde
.....
OVIDIU, acum 4516 zile, 1 ora, 19 minute, 55 secunde
SUNT CONTROLATI TOT CEI CARE PLATESC IMPOZITE!CE TE FACI CU,DE EXEMPLU SERVICE:TOTI CARE AU RASARIT,ASA ZISE MICI DAR BAGA BANI IN BUZUNAR IMENS.AM FOST IN CAPAT PE STR.MAGURA,PE STG:O CONSTATARE SI O citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.