Economic

Oamenii de afaceri vrînceni, invitaţi să vîndă pe piaţa arabă

Mihaela Beșleagă
14 sep 2011 1320 vizualizări
romovarea firmelor în zona Golfului se face în cadrul expoziţiei permanente de la Sharjah, în Emiratele Arabe Unite

Afaceriştii autohtoni au posibilitatea să îşi desfacă produsele sau serviciile în zona Emiratelor Arabe. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Vrancea, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, a înfiinţat un birou de reprezentanţă în Emiratul Sharjah, prin care pune la dispoziţie servicii de consultanţă şi reprezentare care să vină în întîmpinarea companiilor interesate să intre pe piaţa arabă. Promovarea produselor şi serviciilor firmelor din Vrancea în zona Golfului se face în cadrul expoziţiei permanente de produse româneşti la Sharjah, în Emiratele Arabe Unite. Prin biroul de reprezentanţă din cadrul expoziţiei firmele beneficiază de un spaţiu de expunere în cadrul celui mai mare com¬plex expoziţional din Emirat, Sharjah Expo Center, dar şi de alte servicii, cum ar fi cazare pentru două săptămîni. “În contextul crizei  economice mondiale, reorietarea către zona Golfului şi Orient, găsirea de noi pieţe şi revitalizarea celor existente în acest spaţiu reprezintă strategia sistemului Camerelor de Comerţ şi Industrie din România. Dinamismul ce caracterizează sectorul economic din zona Golfului justifică clasificarea pieţei arabe ca fiind cea mai atrăgătoare. Invit firmele vrîncene interesate de piaţa arabă, în general, şi a Golfului, în mod deosebit, să se adreseze CCIA Vrancea pentru a beneficia de consultanţă şi asistenţa reprezentanţei noastre din Sharjah, astfel încît, decizia de a intra pe piaţa arabă să se dovedească un suc¬ces”, a declarat Sorin Vornic, preşedintele CCIA Vrancea. Taxa de înscriere variază între 200 şi 350 euro, iar tariful de închiriere a spaţiului expoziţional contractat este de 50-70 euro/mp/lună şi include toate serviciile de consultanţă, promovare şi identificare de parteneri de afaceri. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.