Economic

Cel mai mare cinematograf digitalizat din Romania

Ziarul de Vrancea
7 sep 2011 877 vizualizări
Băneasa Developments va deschide în 23 septembrie un cinematograf digitalizat, cu 2.600 de locuri, în cadrul zonei comerciale a proiectului Băneasa, după o investiţie de 19 milioane de euro.

"Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din ţară, acoperind o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi şi oferind peste 2.600 de locuri de vizionare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiecţie digitală, oferind astfel o varietate mai mare de opţiuni şi cele mai înalte standarde de calitate a imaginii şi sunetului. Are 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile sale ultra-confortabile", se arată într-un comunicat al Băneasa Investments. Biletele pentru cinematograf pot fi achiziţionate şi la automatele de vînzare a biletelor aflate în Baneasa Shopping City. Noul cinematograf se află în zona Comercială Băneasa, iar accesul se va face direct pe la etajul întîi al centrului comercial Băneasa Shopping City. Potrivit Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare, Băneasa Investments a obţinut în luna august o facilitate de credit în valoare de pînă la 15,76 milioane de euro şi 6,5 milioane de lei de la BRD, Banca Romanească membră a grupului National Bank of Greece, National Bank of Greece sucursala Londra, Unicredit Bank Austria şi Unicredit ţiriac Bank. Zona comercială a proiectului Băneasa, cuprinde un magazin Carrefour, unul Metro Cash&cCrry, o unitate Bricostore şi două magazine de mobilă şi decoraţiuni interioare, Ikea şi Mobexpert. În afară de zona comercială, proiectul include spaţii rezidenţiale şi un complex de birouri, denumit Băneasa Business &Technology Park. Investiţia aparţine companiei Băneasa Investments, deţinută de Universitatea de Agronomie şi de Medicină Veterinară din Bucureşti şi un grup de firme controle de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.