Economic

Bataie pe un model Ferrari ce va fi lansat peste doua saptamini

Ziarul de Vrancea
29 aug 2011 707 vizualizări
Forza Rossa a primit comenzi pentru zece automobile Ferrari 458 Spider inainte de lansarea mondiala a modelului, care va avea loc peste doua saptamini la Salonul Auto de la Frankfurt, livrarea unitatilor urmind sa aiba loc in vara anului viitor

"Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania, va primi anul viitor 12 automobile Ferrari 458 Spider, iar 10 din acestea au fost deja vindute inca din vara anului trecut, atunci cind s-au facut publice primele teste. Doua unitati mai sint in prezent disponibile pentru clientii interesati", se arata intr-un comunicat al importatorului. Reprezentantii Forza Rossa au declarat luna trecuta ca a fost epuizata cota de 30 de unitati Ferrari alocate Romaniei pentru acest an si are deja comenzi pentru 2012. Modelul 458 Spider, prima berlineta cu motor central spate din lume, va fi prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Automobilul este echipat cu un motor V8 de 4,5 litri si cu un acoperis rigid retractabil, o inovatie brevetata Ferrari care reprezinta de asemenea o premiera mondiala pentru un automobil sport din acest segment. Noul Ferrari atinge o viteza maxima de 320 kilometri pe ora si poate ajunge de la zero la suta de kilometri in 3,4 secunde. Consumul mediu de carburant este de 11,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sint de 275 de grame per kilometru. Pretul 458 Spider nu a fost facut public, dar reprezentantii importatorului se astepta sa coste peste 200.000 de euro. Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9 milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.


,


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.