Economic

Ministerul Dezvoltarii nu a stabilit cine repara drumurile din Vrancea

Mihai Boicu
18 aug 2011 1458 vizualizări
Licitatia organizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru drumurile judetene si locale din Vrancea si Buzau nu are inca cistigatori.

Ofertele depuse de firmele interesate au fost deschise pe 10 august, insa procedurile de evaluare nu s-au terminat inca. “Procedura de atribuire a contractului de lucrari pentru reabilitarea drumurilor judetene si locale din judetele Vrancea si Buzau, prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii, nu este finalizata. Informatii despre participantii la licitatie si cistigatorul contractului vor fi comunicate in mod oficial de MDRT dupa finalizarea procedurii”, spun reprezentantii Ministerului Dezvoltarii. In program au fost cuprinse 10.000 km de drumuri la nivel national. In Vrancea vor fi reabilitate in total 199,47 km de drumuri, din care 48,7 sint judetene, iar restul de interes local. Valoarea totala estimata a contractelor este de 230,5 milioane lei, adica aproape 55 milioane de euro. Printre firmele interesate sa cistige bani in judetul nostru sint UMB Spedition si Vega ’93 Galati, clienti traditionali ai lucrarilor pe bani publici din Vrancea. Omul de afaceri Dorinel Umbrarescu a cistigat deja licitatii in mai multe judete in cadrul programului derulat de Ministerul Dezvoltarii. Reabilitarea drumurilor este finantata cu bani de la buget, iar platile sint programate a fi facute pina in 2020, chiar daca lucrarile ar trebui facute pina in 2013. Potrivit anuntului publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, finantarea asigurata pentru contractele care se vor derula in Vrancea este de aproximativ 80 milioane lei. (Mihai BOICU)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.