Economic

Nu vrea nimeni la Implementare Politici Agricole?

Iulia Crețu
4 iul 2011 894 vizualizări
Directia pentru Agricultura Vrancea inca nu si-a gasit sef de serviciu la Inspectii, Implementare Politici si Statistici Agricole.

Postul a fost scos la concurs in martie de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), dar nu a interesat pe nimeni, din moment ce functia este din nou afisata pentru libera si competenta ocupare. Concursul organizat de ANFP se va desfasura pe 12 iulie, ora 10.00, proba scrisa, si pe 14 iulie, ora 14.00, interviul. Cum institutia este condusa de ani buni de democrat liberalul Costica Neata, este de asteptat ca postul sa revina tot unui apropiat portocaliu. Asta cind actualul interimar de pe acest post, Viorica Ghionea, va iesi la pensie dintr-o functie de conducere. Surse din apropierea PDL spun ca postul va fi scos la concurs si va fi in continuare neocupat pentru ca Ghionea, fost director adjunct de la Agricultura, sa iasa din cimpul muncii de pe o pozitie de conducere, cu o pensie cit mai frumusica, asta dupa ce postul sau a fost restructurat. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 20 ore, 27 minute, 22 secunde
Iar Viorica Ghionea aceasta tanara-batrana speranta a agriculturii implementate si culturilor optimizate lasate in paragina,care si-a umplut vaporul cu paray atat ea cat si tovarasul ei de la finante citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.