Economic

VIDEO!!!Sediu nou pentru Scoala de soferi Autodan

Dan Chiriac
24 iun 2011 5298 vizualizări
Imobilul are doua etaje si este situat in zona Salii Polivalente

Una dintre cele mai vechi scoli de soferi din oras si-a inagurat ieri noul sediul, situat in apropierea Salii Polivalente, pe strada Constitutiei. Patronul firmei, inginerul Dan Dirdala si sotia sa, au reusit sa ridice o moderna cladire P ^ 2, unde elevii vor putea invata de acum tainele sofatului. Inagurarea de ieri a fost onorata de reprezentanti ai Prefecturii, Primariei, dar si ai Serviciului Public Comunitar pentru Inmatriculari Vehicule si Permise Auto (SPCIVPC) Vrancea, cei care evalueaza candidatii care invata la scollie de soferi din oras. Din pacate, reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane Vrancea, forul ce verifica modul de functionare a scolilor de soferi, nu au putut ajunge la inagurare, in conditiile in care sint controlati la "singe" de mai multi ofiterii veniti de la Bucuresti. "Ma bucur ca au venit asa de multi oameni la inagurarea unei firme foarte mici. Este laudabil ca Scoala de Soferi Autodan, care functioneaza din 1998 si-a inagurat un sediu modern", a spus Ion Roman, presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Vrancea. Inginerul Dan Dirdala a recunoscut ca toata investitia a fost facuta cu ajutorul sotiei sale si cu sprijinul BCR Asigurari.

"Functionam de peste 13 ani, era timpul sa avem si un sediu nou. Speram ca elevii nostri sa invete in conditii foarte bune de acum incolo", a spus Dan Dirdala. Comisarul sef Marian Patrascu, seful SPCIVPA a salutat faptul ca scoala de soferi isi desfasoara cursurile in conditii mai bune, dar a atentionat ca examenul auto va deveni si mai greu. "La proba de traseu, candidatii vor fi examinati 25 de minute. Daca pina acum, un candidat ne putea convinge dupa 10 minute ca este pregatit pentru a obtine permisul de conducere acum legea este clara. Am avut situatii in care aspirantii au condus perfect in primele minute si apoi au facut o greseala grava, gen nerespectarea semaforului sau neacordare de prioritate si am fost nevoiti sa nu le dam permisul. Candidatii trebuie sa demonstreze ca au invatat sa reziste acest interval de timp, la volan, in fata politistului", a atentionat Marian Patrascu. Felix Alexe, consilierul prefectului, a tinut sa aprecieze noul sediu al scolii de soferi. "Cind am facut scoala de soferi, conditiile erau mult mai rele. Acum, tinerii pot invata legislatie intr-o sala moderna", a remarcat Alexe, care a fost completat si de secretarul municipiului Focsani, Eduard Corhana, care a precizat ca autoritatile nu pot decit sa se bucure de prosperitatea unor firme pentru ca astfel se aduna bani la bugetul local. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stoica, acum 3777 zile, 21 ore, 21 minute, 55 secunde
cea mai buna scoala de soferi si cea mai moderna in acelasi timp din judetul vrancea felicitari succes
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.