Economic

O barca din fibra de sticla, chilipir la magazinul Finantelor

Doina Ganea
2 iun 2011 1847 vizualizări
Luna trecuta angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea au confiscat bunuri care merg de la barci din fibra de sticla si pina la papuci de casa.

Valoarea bunurilor confiscate si intrate in proprietatea privata a statului la nivelul judetului Vrancea, in luna mai, a fost de 11.027,06 lei. "Totalul bunurilor valorificate in luna mai 2011 in cadrul magazinului propriu, dar si prin vinzare directa a fost de 14.057,50 lei, gradul de valorificare fiind de 23,70%. Bunurile confiscate se comercializeaza la preturile stabilite de comisia de evaluare, pretul de referinta fiind cel al pietei pentru produse identice sau similare", precizeaza oficialii DGFP Vrancea. Printre bunurile de valorificat de la nivelul magazinului propriu al Finantelor din Focsani se afla: o barca din fibra sticla in valoare de 572 lei, un dvd player de 385 lei, geci de dama, papuci de casa, cutii cu otrava pentru sobolani, roboti de bucatarie, blugi, stechere ceramice, prize simple, pantaloni barbatesti, precum si tricouri la 2,50 lei. (Doina GANEA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 7 ore, 54 minute, 3 secunde
Doamna Ganea, ati fost dumneavoastra acolo la magazin si ati vazut chestiile la vanzare? Nu cred. Decat sa scrii articole prin telefon mai bine verifici cu ochishorii lu matale la fata locului sa vezi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.