Economic

Malureanu vineaza functie in Finante

Doina Ganea
2 mai 2011 1379 vizualizări
Democrat - liberalul s-a transferat de la APIA la Directia de Finante, pe o functie de sef de serviciu

Fostul sef al Garzii Financiare Vrancea, democrat liberalul Mugurel Malureanu, a revenit in rindul finanatistilor dupa un ocol pe la APIA, unde s-a angajat recent prin concurs. Fostul consilier municipal PDL a plecat acum o saptamina de la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, unde s-a angajat ca sef de serviciu, si a ajuns pe o functie tot de sef serviciu intr-unul dintre serviciile subordonate Activitatii de Control Fiscal condusa de Constantin Grigorica, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea. Democrat-liberalul a declarat ca deocamdata nu intentioneaza sa ocupe o functie mai inalta, dar daca se va ivi ocazia nu si-o va refuza. Acesta s-a referit in primul rind la mult anuntata reorganizare din cadrul ANAF, care ar putea ingloba Garda Financiara. "Am venit sef serviciu in cadrul DGFP Vrancea acum o saptamina, in urma unui examen. Cit priveste modificarea ANAF sa vina odata si aceasta reorganizare despre care se aude de 2 ani si apoi vom mai vedea. Daca se organizeaza concurs poate ca ma voi inscrie. In fond sint de profesie finantist, am master in economie"¦ Nu vad de ce nu as participa, dar deocamdata nu este vorba de ocuparea niciunui post din conducerea DGFP", ne-a declarat Malureanu. Angajarea lui Malureanu la Finante vine in momentul in care ANAF se pregateste sa dea afara 20% din personalul angajat pentru a face economii la buget. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 38 minute, 47 secunde
Cum poate aplica beizadeaua legea cind cu totii vedem ca fuge dupa o functie acordata politic si nu pe criterii de profesionalism?
, acum 739399 zile, 1 ora, 38 minute, 47 secunde
Vreau sa deschid o discutie pe marginea asa-numitelor criterii de profesionalism invocate de antecolegul meu de forum. Totusi, care-s alea ? Si cum e mai bine pt. vranceni, cu Malureanu sau cu Buzdrug citeste integral
, acum 739399 zile, 1 ora, 38 minute, 47 secunde
Cum de a intrat asta la finante????? Posturile parca le blocase nea BOC-BOC!!!!???? sau pe spaga se "deblocheaza"? nu era director eco la o firma maricica?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.