Economic

15 milioane euro pentru proiectele lunii martie

Doina Ganea
9 apr 2011 928 vizualizări
Cererile de finantare a investitiilor in agricultura au depasit de patru ori suma alocata

Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Vrancea (OJPDRP) a primit in perioada 1 "" 31 martie, 17 cereri de finantare aferente Masurilor 123 "Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere" si 313 "încurajarea activitatilor turistice" din cadrul Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Proiectele sint in valoare de 15.932.506 euro. Astfel, pentru Masura 123 au fost depuse noua proiecte conforme in valoare de 14.385.763 euro. "în cazul acestei masuri de finantare, majoritatea proiectelor au fost depuse pentru modernizarea depozitelor de cereale si vinificatie. Solicitantii Masurii 313, au depus opt proiecte a caror valoare este de 1.546.743 euro. Cele mai multe proiecte depuse pentru aceasta masura de finantare au vizat centrele locale de informare si promovare turistica, dar si investitii in infrastructura de primire turistica", precizeaza oficialii OJPDRP Vrancea. La nivel national au fost depuse 625 de cereri de finantare aferente celor doua masuri, valoarea totala a proiectelor fiind de 655 milioane de euro. Finantarea acestor masuri este restrictionata pentru cei care au debite pentru Programul SAPARD si FEADR. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.