Economic

Tombola pentru noul Opel Corsa

Gabriel Sava
28 mar 2011 1546 vizualizări
Masina beneficiaza de un pachet intreg de oferte promotionale

Dealerul local al marcii Opel a organizat la finalul saptaminii trecute, vineri si simbata, programul porti deschise, avind ca scop prezentarea noului model Corsa. "Dincolo de schimbarile facute de ingineri si designeri, in acest week-end noutatile modelului sint completate de o oferta financiara speciala, ca si de alte produse dedicate, ce formeaza un pachet complet", a declarat Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania legat de acest eveniment. Gazdele de la Focsani, respectiv reprezentantii dealerului AutoAiss, au precizat care sint concret aceste oferte. "Este vorba de o oferta speciala la CASCO, cu 25% reducere, de accesorii pentru noul model Corsa care au pina la 40% discount, de o extindere a garantiei care se poate face la preturi de campanie si de o oferta de finantare cu dobinzi speciale, atit pentru persoanele fizice cit si pentru firme. Este important de spus ca sintem parte in programul Rabla, asa ca si modelul noului Corsa beneficiaza de facilitatile acestui program", a declarat Iulian Cruceanu, directorul AutoAiss Focsani.

In cadrul actiunii, noul model Corsa a fost prezentat atit in show-room cit si in hipermarketul Carrefour, iar cei interesati au putut depune si un formular care le permite participarea la tombola care le poate aduce noua "bijuterie" de la Opel. Pe linga modificarea exteriorului si noile optiuni de personalizare, noutatile includ tehnologia Start/Stop, sistemul infotainment multimedia Touch&Connect cu ecran tactil color de 5 inch, navigatie, Bluetooth, conexiuni iPod si USB, dar si acoperis panoramic, asistare la pornirea din rampa, volan incalzit si faruri adaptive, au indicat reprezentantii de la Opel. "Alegerile clientilor romani sint perfect justificate de fiabilitatea exceptionala a produselor Opel. 2011 este al doilea an consecutiv cind un automobil Opel a primit titlul "Best Individual Ranking" acordat de organizatia germana DEJRA, Corsa obtinindu-l in 2010 pentru cele mai putine defecte", a precizat Malina Dragu, Opel PR manager. Pretul noului model pleaca de la 6.400 euro plus cele trei tichete din programul Rabla. Varianta de baza beneficiaza de dotari generoase, dar si de pachete de dotari, oferite in aceasta perioada la preturi promotionale. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.