Economic

Un nou magazin de electronice si electrocasnice vrea sa scuture concurenta

Mihaela Beșleagă
9 mar 2011 2322 vizualizări
Domo a deschis al doilea magazin din Focsani, la Promenada Mall

Focsanenii au un nou magazin de unde isi pot achizitiona produse electronice, IT si electrocasnice. Domo a deschis ieri la Focsani, in incinta Promenada Mall, al doilea magazin din oras si al 127-lea din tara. La 12.00, ora deschiderii, citeva zeci de focsaneni asteptau deja in fata magazinului pentru a vizita standurile si pentru a testa noile produse. "Este un nou concept pe care il implementam in tara, care ajuta clientul sa interactioneze mult mai mult cu produsul. Accesul clientului la produs este mult mai facil. Gama de produse a fost extinsa, avem produse noi. Este vorba de 6.000 de modele de produse disponibile pe stoc, dintr-o gama larga de furnizori si la nivel de companie se poate aduce si prin comanda", ne-a declarat Cornel Grigoroaia, area sales manager Domo. Acest magazin, de marime medie, este al doilea din Focsani, dupa cel deschis in urma cu trei ani in cadrul complexului comercial Kaufland. Reprezentantii companiei declara ca intentioneaza sa deschida noi magazine in orasele din Vrancea, unde deocamdata nu mai au alte filiale. Acestia sint de parere ca o concurenta face bine consumatorului. "Semnalele pe piata nu sint foarte incurajatoare. Noi, din fericire, in urma eforturilor, avem o crestere de 15% fata de anul trecut. Asteptam sa fie mai bine si anul acesta. Am considerat ca in Focsani atit concurenta, cit si oferta de produse nu erau la un nivel la care se asteapta consumatorul. Concurenta nu face decit sa aduca beneficii consumatorilor", a mai completat Cornel Grigoroaia, care sustine ca reteaua are preturi sub alti concurenti. De asemenea, in cadrul magazinului puteti achizitiona produse in rate, fara dobinda, in cadrul a trei programe de finantare. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.