Economic

Scandalul de spionaj de la Renault, o manipulare ordinara?

Ziarul de Vrancea
7 mar 2011 583 vizualizări
Renault a admis pentru prima data ca scandalul de spionaj de la inceputul acestui an, care a deteriorat relatia companiei cu guvernul francez si ar fi putut crea tensiuni diplomatice intre Franta si China, ar putea fi doar o manipulare, transmite Reuters.

Autoritatile franceze sint jenate de situatie si spun ca Renault se va confrunta cu toate consecintele si responsabilitatea pentru evenimente. "Un anumit numar de elemente ne indreapta catre indoieli. Ori ne confrumtam cu un caz de spionaj si un inalt executiv pe probleme de securitate isi protejeaza sursa in pofida situatiei create. Ori Renault este o victima a manipularii, nu stim de ce natura, care ar putea fi inclusiv o frauda. In acest caz, daca toate indoielile se risipesc, vom propune reangajarea celor trei directori (suspectati in ianuarie ca au vindut secrete industriale si concediati - n.r.) si, in orice caz, Renault va avea mare grija sa remedieze orice injustitie", a declarat directorul de operatiuni al grupului, Patrick Pelata, intr-un interviu pentru Le Figaro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.