Economic

Termen limita pentru depunerea fiselor fiscale

Doina Ganea
22 feb 2011 908 vizualizări
Angajatorii au termen pina pe 28 februarie, inclusiv pentru depunerea fiselor fiscale ale angajatilor pe anul 2010.

Acestea se depun la unitatea fiscala in a carei raza teritoriala acestia isi au domiciliul fiscal sau unde sint luati in evidenta. Formatul electronic al fiselor fiscale se obtine prin folosirea programului de asistenta pus la dispozitie de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, la adresa www.anaf.ro, categoria Asistenta contribuabili, sau de la administratiile fiscale. Angajatorii vor edita fisa fiscala in format hirtie, in doua exemplare semnate si stampilate, conform legii: unul se pastreaza de catre angajator, iar celalalt se inmineaza angajatului. Angajatorii se vor prezenta la unitatea fiscala cu Borderoul de insotire al fiselor fiscale pentru anul 2010 si cu formatul electronic salvat pe o discheta. Spre deosebire de anii anteriori punctele de lucru ale angajatorilor depun fisele fiscale ale angajatilor proprii doar la unitatea fiscala in a carei raza teritoriala este inregistrata societatea mama. Aceasta inseamna ca fisele fiscale ale angajatilor multinationalelor din Vrancea vor fi depuse doar la Bucuresti. Nerespectarea obligatiilor privind fisele fiscale se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 500 si 5.000 de lei.(Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.