Economic

Udrea isi lauda singura activitatea

Ziarul de Vrancea
18 feb 2011 574 vizualizări
Turismul romanesc a reusit sa iasa din criza, pentru ca, potrivit datelor INS, atit hotelurile, cit si agentiile de turism au inregistrat cresteri ale contributiei in PIB in fiecare din cele patru trimestre ale anului trecut, a declarat ieri ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

"In ultimele raportari ale INS la capitolul servicii, contributia in PIB pentru 2010 la categoria turoperatori a avut o crestere de 14,9% in trimestrul unu, 8,2% in trimestrul al doilea, 24,1% in trimestrul al treilea si 37,2% in ultimul trimestru", a spus Udrea, intr-o conferinta de presa. Ea a adaugat ca si la capitolul "hoteluri si restaurante" au fost inregistrate cresteri in fiecare trimestru al anului trecut. "Sper ca aceasta crestere sa se consolideze si sa continue, si sa putem vorbi de relansarea acestui sector", a aratat ministrul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.