Economic

Magazinul online eMAG a ajuns la afaceri de 102 milioane euro

Ziarul de Vrancea
17 feb 2011 694 vizualizări
Magazinul online de electronice, electrocasnice si produse IT eMAG a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri cu 60%, la 102 milioane euro, datorita atragerii de noi clienti corporate, prin servicii personalizate, introducerii de noi produse si eficientizarii proceselor interne

"Am depasit obiectivul ambitios propus la inceputul anului si, in acelasi timp, am depasit pragul important al cifrei de 100 de milioane. Performanta din 2010 se datoreaza diversificarii si introducerii unor game noi de produse si servicii, eficientizarii si automatizarii proceselor interne care asigura o viteza de reactie tot mai buna la cererile pietei, dar si atragerii unui numar important de clienti corporate prin servicii personalizate", a declarat, intr-un comunicat, directorul general eMAG, Iulian Stanciu. Pentru 2011, magazinul online vizeaza o cifra de afaceri de 150 de milioane de euro. "In 2011 ne vom concentra pe adaugarea unor categorii noi de produse si pe dezvoltarea organica a tuturor categoriilor din portofoliu. (...) Retailul online va ajunge la 20% din totalul pietei de profil din Romania pe segmentele pe care activam si vom contribui activ la atingerea acestei cifre", a adaugat Stanciu. Piata de comert online electro-IT a inregistrat anul trecut o crestere cu aproximativ 60%, pina la de 145 milioane de euro, pe fondul cresterii increderii consumatorilor in comertul online. Potrivit datelor companiei, eMAG a avut o cota de piata de 70%. De asemenea, intreaga piata a fost sustinuta de schimbarea comportamentului consumatorilor in mediul online dintr-unul de informare intr-unul de cumparare, se mai arata in comunicat.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.