Economic

Mincata de ciini

Ziarul de Vrancea
29 ian 2011 605 vizualizări
n femeia muscata de ciini vagabonzi luni noapte, intr-o curte apartinind primariei Capitalei, a inceptat vineri din viata n medicii sustin ca au vazut rar leziuni de o asemenea gravitate

Femeia muscata de ciini in curtea ADP Sector 5 a incetat din viata, vineri, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti. Decesul a fost constatat la ora 11.30, potrivit unor surse medicale. Pacienta avea "insuficienta multipla de organe si tulburare masiva de coagulare". Medicii ii faceau transfuzii importante cu singe inca de joi, potrivit acelorasi surse. Medicul Ioan Florescu, seful Clinicii de chirurgie plastica de la Spitalul "Bagdasar - Arseni", a declarat, vineri dimineata, ca femeia era in stare critica si in soc posthemoragic si ca a fost supusa la trei interventii chirurgicale, printre care si un transplant de piele pe portiunile sfisiate de animale. El a precizat ca acest caz este unul dintre cele mai grave pe care le-a vazut in timpul carierei sale. "Leziunile produse indraznesc sa le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, unul dintre cele mai grave leziuni din patologia traumatica", a spus Florescu. Taniosa Sachievici a fost angajata recent la o firma de deseuri din Constanta, care urma sa deschida un punct de lucru in Bucuresti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea materialelor refolosibile, sustine patronul firmei, care, dupa ce a vazut reportajul la televizor, a venit la spital sa-si vada angajata. Pacienta a fost adusa, marti dimineata, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" in stare foarte grava, cu traumatisme severe, plagi adinci provocate de muscaturi de ciini, soc hipotermic si hemoragic, fiind gasita in curtea ADP Sector 5. Verificarile privind moartea femeii vor fi facute de Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, a declarat vineri purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.