Economic

ANAF se lauda cu cel mai mare decont de TVA

Ziarul de Vrancea
27 ian 2011 438 vizualizări
ANAF a restituit luni TVA in valoare de 557 milioane de lei, urmind ca pina la finele lunii ianuarie contribuabilii care au depus deconturi cu optiune de rambursare sa mai primeasca o suma similara, restul de bani fiind acordati prin compensari

Din totalul deconturilor de TVA, 1,21 miliarde de lei au reprezentat deconturi cu compensare si restituire, din care cea mai mare parte, de 1,11 miliarde de lei, au fost sume restituite. Deconturi cu compensare integrala au fost in valoare de 126,9 milioane de lei, in timp ce deconturile cu compensare partiala s-au ridicat la 21,8 milioane de lei. O suma de 289,2 milioane de lei se va restitui in perioada urmatoare. Astfel, valoarea totala a rambursarilor de TVA se ridica la 1,36 miliarde de lei si este cea mai mare suma restituita intr-o luna pina in prezent. In cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 1,113 miliarde de lei, se face plata efectiva.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.