Economic

Intretinerea unui ciine vagabond costa mai scump autoritatile decit un batrin de la azil

Ziarul de Vrancea
20 ian 2011 563 vizualizări
Primarul municipiului Tirgu Mures, Dorin Florea (PDL), sustine ca legea privind ciinii comunitari este "o bataie de joc facuta de o minte bolnava", în conditiile în care obliga reprezentantii administratiilor locale sa plateasca mai mult pentru un animal decit pentru un batrin din azil.

Florea a declarat ieri intr-o conferinta de presa, ca va incerca sa promoveze, prin deputatii partidului, un amendament la aceasta lege, pe care a apreciat-o ca fiind "foarte proasta". "Legea ciinilor trebuie modificata, prin deputatii nostri incercam sa aducem un amendament la legea asta, care este foarte proasta, nu rezolva problema, ci arunca Romania in derizoriu. Nu este normali sa lasi ciinii abandonati in spatiul public, nu este normal ca legea sa te oblige sa cheltuiesti cu ciinii comunitari mai mult decit alocam pentru persoanele in virsta. Este o bataie de joc facuta de o minte bolnava", a spus Florea. Primarul a precizat ca legea in acest sens ar trebui modificata in sensul de a prevedea amenzi substantiale pentru persoanele care abandoneaza ciinii.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.