Economic

Cele mai scumpe resedinte scoase de vedete la vinzare

Ziarul de Vrancea
17 ian 2011 679 vizualizări
Forbes a realizat un top al celor mai scumpe resedinte scoase la vinzare in SUA de catre vedete sau mostenitori, printre care se numara "castelul francez" din Holmby Hills in care a murit Michael Jackson si domeniul de 150 milioane de dolari al vaduvei producatorului de televiziune Aaron Spelling

Celebritatile sint foarte pretentioase cind vine vorba de locuinta, considerind drept necesitati sala de cinema, spatiile de recreere, salile de fitness bine echipate si sistemele complexe de securitate. De asemenea, vedetele cauta resedinte in cele mai izolate locatii, ferite de ochii curiosilor. Proprietatile scoase la vinzare de vedete precum Ricky Martin, Dr. Phil sau Anjelica Huston par fortarete ascunse in cartiere exclusiviste, multe in Beverly Hills, unde timpul mediu de reactie al politiei la un apel este de 3 minute. Cea mai scumpa proprietate scoasa pe piata in prezent in America este resedinta lui Candy Spelling, vaduva lui Aaron Spelling, de vinzare pentru 150 milioane de dolari. Proprietatea de doua hectare cuprinde o oranjerie, un conac de 5.200 de metri patrati si numeroase spatii de distractie, precum doua piste de bowling, un club de biliard si o sala de jocuri video. Cine nu are cele 150 milioane de dolari se poate muta in luxoasa locuinta platind ipoteca de 882.000 de dolari pe luna. Fosta vila a lui Nicholas Cage, din Newport Beach, California, este listata pentru 31,75 milioane de dolari si se afla in apropierea unei resedinte in care a locuit actorul John Wayne. Resedinta lui Michael Jackson din Holmby Hills, similara unui castel francez, este scoasa la vinzare pentru 23,5 milioane de dolari si include toate facilitatile de lux pe care le-ar putea visa o vedeta si da senzatia de intimitate desavirsita. Conacul are spa, sala de cinema si lift. Decesul prematur al regelui pop in propriul castel este singurul dezavantaj care ar putea descuraja cumparatorii superstitiosi. Jucatorul de baseball Adrian Beltre, de la Boston Red Sox, isi vinde resedinta din Bradbury, California, pentru 19,8 mlioane de dolari, iar starul TV Dr. Phil s-a mutat si a scos pe piata pentru 16,5 milioane de dolari vila din Beverly Hills pe care a platit 7,5 milioane de dolari in 2002. Astfel de proprietati nu se vind repede, iar unele vedete au probleme mari in acest sens si sint nevoite sa reduca mult pretentiile financiare. Val Kilmer a scos pe piata in 2009 resedinta si terenul de 2,4 hectare pentru 33 milioane de dolari. De atunci, actorul a renuntat la 44% din pret, cerind in prezent pentru ranch doar 18,5 milioane de dolari. Unele celebritati incearca sa stirneasca mai mult interes pentru resedintele pe care le scot pe piata. Ricky Martin a anuntat acum citiva ani ca isi vinde vila din Miami, s-a razgindit si a listat din nou proprietatea in 2010 pentru 18,9 milioane de dolari.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.