Economic

Turul Vrancea

Doina Ganea
8 ian 2011 834 vizualizări
Fiscul vrea sa dea ochii cu patronii

Oficialii Directiei Generale a Finantelor Publice au stabilit o serie de intilniri luna aceasta cu reprezentantii mediului de afaceri din judet in scopul informarii privind noile modificari legislative in domeniul fiscalitatii. DGFP Vrancea organizeaza prima intilnire de acest gen, marti, 11 ianuarie incepind cu ora 11.00 , la sediul institutiei. Sint invitati sa participe reprezentantii agentilor economici administrati de Administratia Finantelor Publice a municipiului Focsani si de Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii. Tema intilnirii o constituie modificarile privind declararea contributiilor sociale si a impozitului pe venit datorate de angajatori si de entitatile asimilate angajatorilor, introduse printr-o hotarire de Guvern pentru aprobarea modelului, continutului si modalitatii de depunere a Declaratiei unice privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate. (Doina GANEA)


La Vinatori sint proiecte, dar se asteapta bugetul pe 2011


In comuna Vinatori, ca de altfel in toate localitatile judetului, se asteapta cu speranta bugetul pentru acest an. La inceputul saptaminii viitoare edilii din Vrancea sint asteptati la Consiliul Judetean pentru a-si prezenta fiecare necesarul de sume pentru functionare in 2011. La Vinatori sint in derulare mai multe proiecte, pentru care ar fi nevoie de fonduri in acest an pentru finalizare. "Asteptam banutii pentru acest an, pentru ca proiecte si planuri sint. Avem doua gradinite si o scoala generala cu clasele I-VIII care sint de trei ani neterminate in proportie de 50%. Mai avem nevoie de 4 miliarde de lei vechi pentru a termina o baza sportiva. Pentru 2011 vreau sa infiintez inca trei parcuri in satele comunei, pe linga cele trei parcuri deja existente", ne-a declarat Gheoghe Macovei, primarul din Vinatori. Edilul isi propune sa toarne si un strat de uzura de asfalt pentru 2 km de drum comunal, dar si sa balasteze 80 km de drumuri comunale, daca vor fi bani, bineinteles. Pentru ca in localitate s-a construit mult in ultimii ani, un alt proiect vizeaza extinderea retelelor de curent electric. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 10 ore, 29 minute, 1 secunda
la vinatori se cheltuie banii fara rost adica pe lucrari unde se poate fura usor.comuna are scoli bue si mai multe decit necesarul pentru elevii pe care ii are.nu mai trebuie cheltuit nici un leu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.