Economic

Motoractive, Ralfi si Domenia Credit, sub umbrela Garanti

Ziarul de Vrancea
21 dec 2010 495 vizualizări
Motoractive, Ralfi si Domenia Credit vor functiona sub marcile comerciale Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum si, respectiv, Garanti Credite Ipotecare, procesul de rebranding urmind sa fie finalizat la sfirsitul lunii ianuarie.

Cele trei institutii financiare nebancare functioneaza in prezent sub brandul GE Money, dar GE Capital a anuntat, recent, ca vinde participatia de 26,7% detinuta la compania mixta din Romania catre grupul turc Garanti Bank. Astfel, grupul turc detine in intregime Garanti Bank Romania, Motoractive, Ralfi si Domenia Credit. Cele trei institutii financiare nebancare isi vor pastra totusi denumirile oficiale. "Procesul de rebranding a fost initiat deja pe plan intern si va fi finalizat la sfirsitul lunii ianuarie 2011. Ca rezultat al acestui proces de integrare si rebranding, grupul Garanti va oferi servicii financiar-bancare pe piata locala catre peste 450.000 de clienti", se arata intr-un comunicat Garanti.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.