Economic

Din ianuare 2011 noi linii de finantare din fonduri europene

Ziarul de Vrancea
10 dec 2010 745 vizualizări
Conform declaratiilor responsabililor guvernamentali, anul 2011 ar putea fi an record în absorbtia fondurilor europene, fonduri în care atît mediul politic, cît si cel economic îsi pun mari sperante pentru scoaterea tarii din criza.

Pentru a afla calendarul liniilor de finantare disponibile pentru inceputul anului 2011, am apelat la o firma de consultanta in domeniu, firma care prin proiectele depuse si cistigate, a adus cele mai multe fonduri europene in Vrancea. "Din ianuarie 2011, societatile vor putea beneficia de ajutor finaciar pentru promovarea produselor si serviiciilor la export prin participarea la tirguri internationale si realizarea de materiale promotionale. De asemenea, se va finanta consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile pentru intreprinderile mari. Spriijinul destinat intreprinderilor mari reprezinta maximum 50% din investitii, dar nu mai mult de 5.000.000 euro. Tot la inceputul anului se lanseaza cel de-al treilea apel pentru schema de finanÃare in cadrul căreia ajutorul financiar poate merge pina la 1.500.000 euro pentru investitii in intreprinderi mici si mijlocii. Ceea ce este foarte important de retinut este ca toate aceste programe se vor derula datorită realocărilor de fonduri realiazate intre diverse domenii majore de intervenÃie, ale căror scheme de finanÃare nu au avut o absorbtie mare", ne-a spus Nicu Dragomir, administrator Smart Group Solutions, firma de consultanta care a realizat un număr semificativ de proiecte de investitii in cadrul programului POS CCE, Axa Prioritară nr. 1, sprijin financiar pt IMM-uri. Mai multe informatii pot fi obtinute la numerele de telefon 0337.107543 si 0744.523727.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.