Economic

Declaratie unica pentru CAS si impozit pe venit din 2011

Ziarul de Vrancea
9 dec 2010 551 vizualizări
Firmele vor avea posibilitatea ca, incepind cu anul viitor, sa achite contributiile sociale si impozitul pe venit pe baza unei declaratii unice, care va putea fi completata si in format electronic, depusa la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), a anuntat, miercuri, premierul Emil Boc

El a amintit ca, in prezent, firmele sint obligate sa completeze cinci formulare pentru achitarea impozitelor, dintre care doua la ANAF si trei pentru asigurari de sanatate, somaj si pensii. "De anul viitor, firmele vor avea o declaratie unica de completat pentru contributii sociale si impozit pe venit, care va fi depusa la ANAF, iar Ministerul Finantelor va fi cel care va trimite pe urma toate datele necesare la sanatate, somaj si pensii", a spus Boc. El a precizat ca prima declaratie unica va fi completata pina la 25 februarie 2011, pentru drepturile aferente lunii ianuarie. Proiectul de act normativ care introduce declaratia unica a fost discutat, miercuri, de Guvern in prima lectura.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.