Economic

Transfer de bani din strainatate direct prin bancomat

Ziarul de Vrancea
26 nov 2010 542 vizualizări
Western Union si Banca Transilvania (BT) lanseaza in premiera in Romania serviciul de transfer de bani prin intermediul bancomatelor.

"Cu ajutorul acestui serviciu clientii banci Banca Transilvania vor primi bani direct in contul lor, sume care vor putea fi retrase din reteaua de peste 800 de bancomate a bancii din intreaga tara. Serviciul de transfer de bani prin ATM permite de asemenea trimiterea de bani direct in contul bancar in peste 386.000 de locati ale agentiilor Western Union din peste 200 de tari in care serviciul este disponibil", se arata intr-un comunicat de presa al BT. Pentru a efectua transferul de bani prin noul servicul Western Union, clientii trebuie sa aiba un cont in lei sau in euro deschis la Banca Transilvania, card valid emis tot de BT si un card gol Western Union. "Ne bucuram ca lansam acest nou proiect dezvoltat imptreuna cu Western Union, marcind astfel o premiera pe piata bancara din Romania. (...) Ca parte a comunitatii facem inca un pas pentru ca transferul de bani sa fie mai accesibil si mai modern", a declarat intr-un comunicat director general al BT, Robert Rekkers.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.