Economic

Institutiile sint blocate la plata

Doina Ganea
22 nov 2010 1131 vizualizări
Institutiile publice nu mai pot face plati in ultimele doua luni ale acestui an. Aceasta pentru ca in Monitorul Oficial nr.751/10.11.2010 a fost publicat Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2647/2010 privind completarea OMFP 2281/2009 pentru aplicarea prevederilor art.36 din OUG 34/2006 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar - fiscale.

"în conformitate cu prevederile actului normativ mentionat se excepteaza de la prevederile art. 36, aliniat 1 din OUG nr. 34/2009 plata, in lunile noiembrie si decembrie 2010, a facturilor reprezentind contravaloarea bunurilor achizitionate, serviciilor prestate sau a lucrarilor efectuate. La articolul 36 aliniat 1 din OUG 34/2009 se prevedea ca plata facturilor reprezentind contravaloarea bunurilor achizitionate, serviciilor prestate sau a lucrarilor efectuate se va realiza de catre institutiile publice in perioada 24-31 ale fiecarei luni", se arata in comunicatul Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea. Cu alte cuvinte, institutiile statului nu mai pot face plati catre firmele private sau furnizorii de utilitati pentru servicii sau lucrari pina la finele acestui an. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.