Economic

Responsabilii NewYorker Romania, speriati de furturile din magazine

Ziarul de Vrancea
10 nov 2010 571 vizualizări
Furturile de produse din magazine reprezinta cea mai mare problema cu care se confrunta NewYorker Romania si totodata un fenomen care afecteaza toate companiile din industria de textile, apreciaza directorul general al retailerului de imbracaminte, Mihai Sindrilaru

"Furturile din magazine sint cea mai mare problema a noastra, dar si in general a tuturor producatorilor de textile din Romania, precum si a retailerilor. incercam sa stopam cit putem, prin diferite sisteme de securitate sau prin diverse metode. incercam sa introducem cit mai multe, ca sa fim cit mai putin atinsi. Ideea este ca se fura mult in Romania si nu doar la NewYorker, se fura din orice magazin, inclusiv din supermarketuri", a declarat Sindrilaru. NewYorker detine in Romania 16 magazine, cel mai recent fiind deschis vineri in centrul comercial Unirea din Bucuresti, in urma unei investitii de un milion de euro. Compania va mai deschide la sfirsitul lunii noiembrie un magazin cu o suprafata de 660 metri patrati in Drobeta-Turnu-Severin. Sindrilaru a spus ca va monitoriza atent magazinul din Capitala. "Avind in vedere ca este si cel mai mare oras, si numarul furturilor este proportional cu marimea acestuia. ("¦) Din ce am inteles, zona Unirii este una foarte periculoasa din acest punct de vedere, mai mult decit centrele comerciale, pentru ca e stradala si din magazin iesi direct in strada. in mall, ai iesit din magazin, dar mai ai citeva sute de metri pina iesi si din centrul comercial, unde este firma de securitate, si traficul este cit de cit monitorizat", a adaugat directorul general al NewYorker. El a spus ca in 50% din cazuri produsele furate sint recuperate. "De multe ori se recupereaza, alteori nu, depinde de natura furtului. Unele furturi sint depistate, altele sint constatate abia la inventar, cind este deja prea tirziu. 50% se recupereaza.("¦) Sintem conectati cu cei de la Politie si sintem pregatiti. Politica firmei este ca pentru orice furt, indiferent de valoare, sa fie anuntate organele abilitate si cind se poate rezolva ceva se rezolva", a aratat Sindrilaru.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.