Economic

Afacerile Puma, trase in jos de fraudele la subsidiara elena

Ziarul de Vrancea
26 oct 2010 518 vizualizări
Producatorul german de articole sportive Puma a anuntat ca va revizui in scadere cu pina la 115 milioane de euro veniturile, inainte de impozitare, din cauza unor fraude si alte nereguli inregistrate de subsidiara elena Puma Hellas, transmite AFP.

Puma Hellas este o companie comuna detinuta de Puma si doi investitori greci. Pentru exercitiul fiscal 2010 revizuirea veniturilor va fi de 15 milioane de euro, restul corectiilor (100 milioane euro) aplicindu-se exercitiilor anterioare, a anuntat Puma. "Puma a lansat un audit special, efectuat de o societate independenta, a numit o noua conducere si si a pus capat delapidarilor. Rezultatele preliminare ale auditului ridica suspiciuni ca partenerii minoritari (cei doi invetsitori greci - n.r.) si membri din conducerea companiei comune au comis o serie de infractiuni", se arata intr-un comunicat al companiei germane. Totodata, Puma va restructura operatiunile din Grecia, masura care va costa compania 15 milioane de euro in acest an.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.