Economic

Basescu spune ca este nevoie de zero populism

Ziarul de Vrancea
19 oct 2010 479 vizualizări
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca Acordul cu FMI si UE a ajutat Romania sa restabileasca echilibrele macroeconomice, care, cu ajutorul unui nou acord de precautie, trebuie consolidate, afirmind ca solutia este "responsabilitate in cheltuielile bugetare si zero populism".

"Decizia noastra este sa continuam sa raminem in acord cu FMI si cu UE. Actualul acord il vom finaliza in aprilie 2011 si vom continua sa raminem in acord cu FMI intr-un acord de precautie. Nu, categoric acordul cu FMI nu a adincit criza, dimpotriva", a declarat Traian Basescu, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau ungar, Pal Schmitt. El a fost intrebat daca acordul cu FMI va duce la relansarea economiei romanesti sau va adinci criza economica. "(Acordul - n.r.) ne-a ajutat sa restabilim echilibrele macroeconomice, iar in perioada urmatoare intram intr-un ciclu de consolidare a echilibrelor macroeconomice. In mod cert, in momentul de fata, pe fondul acordului pe care l-am avut cu UE si cu FMI, Romania a iesit in afara riscului unui derapaj. Ceea ce ne ramine de facut in continuare este sa consolidam echilibrele macroeconomice deja regasite, dar inca neconsolidate", a conchis seful statului roman.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 52 minute, 57 secunde
Basescule, daca te-ai impusca ai face un mare bine poporului roman si nici ma-tii nu i-ar mai fi dor de tine !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.