Economic

Fostul vicepresedinte Rompetrol vrea sa isi vinda vila cu 6,5 milioane euro

Ziarul de Vrancea
14 oct 2010 768 vizualizări
Imobilul este situat in comuna Corbeanca si are o suprafata de 2.300 metri patrati

Omul de afaceri Eric Kish, fost vicepresedinte in cadrul grupului Rompetrol, vrea sa vinda vila de 2.300 de metri patrati pe care o detine in comuna Corbeanca, pentru suma de 6,5 milioane de euro, cel mai mare pret afisat intr-un anunt de vinzare a unei case din Romania. Vila, amplasata in cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe un teren de aproape 5.300 de metri patrati, are cinci dormitoare, sapte bai, dintre care doua de serviciu, potrivit unui anunt publicat pe un site international care promoveaza proprietati de lux. De asemenea, casa are trei garaje, o punte cu foisor si un doc pentru accesul la lac, un centru de fitness, sala de biliard, camera media, inclusiv sala de cinematograf, centru spa, piscina, precum si camere pentru angajati. Mai mult, in curtea casei sint construite terenuri de baschet si de tenis. Omul de afaceri are in proprietate si o portiune din lacul din apropiere. Surse din piata imobiliara au afirmat ca vila este scoasa la vinzare de mai mult timp, fara insa ca omul de afaceri sa gaseasca un cumparator. Aceleasi surse spun ca vila a fost inchiriata de curind pentru mai multe zeci de mii de euro pe luna, omul de afaceri mutindu-se din Romania in Statele Unite ale Americii. Eric Kish nu a putut fi contactat pina la transmiterea acestei stiri. Ultima pozitie ocupata de Eric Kish in cadrul grupului Rompetrol a fost cea de senior vicepresident pentru companiile de servicii si functii suport. El detine direct o participatie de 35% la firma Trigento Marketing, 94% la Devon Consulting Services si 1% la Costa Brava Services. Kish a mai detinut integral pina in acest an si firma de externalizare a serviciilor de resurse umane Smartree Romania, din care a vindut, in luna martie, 56% unui fond de investitii al Enterprise Investors pentru trei milioane de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.