Economic

Piata in august 2010, cu 30% mai profitabila ca-n vara trecuta

Iulia Crețu
2 oct 2010 475 vizualizări
Un an bun. Cam asa ar putea caracteriza Administratia Pietelor SA Focsani evolutia gradului de incasare la tarabe in 2010, in raport cu 2009.

Intr-o situatie comparativa a lunilor august, oficialii Primariei anunta o crestere cu 30% a banilor colectati de la comercianti si tarani pentru inchirierea meselor. "In luna august a acestui an am avut incasari de 335.240 lei, in comparatie cu suma de 253.441 lei strinsa in august 2009. Cresterea este de 32% si se datoreaza in principal unei mai bune organizari a activitatii din piata prin introducerea bonurilor de ordine. Cred ca vom avea in continuare cresteri, mai ales ca de acum Administratia Pietelor trebuie sa se organizeze singura. Incasarile acopera salariile angajatilor, iar ce ramine ar trebui sa se duca in investitii", a precizat Vasile Dobre, viceprimarul municipiului. La Piete, Primaria are in intentie proiectarea unei parcari etajate in fata halei Miorita. Deocamdata, acesta este numai in faza de dorinta, parcarea trebuind sa fie corelata cu programul de modernizare a zonei comerciale. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.