Economic

Ilie Nastase a premiat cistigatoarea campaniei Casa o cumperi, masina o cistigi derulata la BRD

Mihaela Beșleagă
28 sep 2010 2965 vizualizări
Fostul mare campion de tenis a inminat cheile unui Renault Fluence marii cistigatoare a campaniei derulata de BRD Casa o cumperi, masina o cistigi

Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD) continua sa-si premieze clientii cu premii dintre cele mai consistente. Ieri, la Bacau, a avut loc festivitatea de premiere a celui mai recent fericit cistigator al unei masini, in cadrul campaniei promotionale "Casa o cumperi, masina o cistigi". Bacauanca Diana Calinescu, in virsta de 25 de ani, care si-a cumparat recent o locuinta cu ajutorul unui credit "Prima Casa" de la BRD, a avut norocul sa-i fie inminate cheile premiului, un autoturism Renault Fluence, de catre marele campion la tenis Ilie Nastase. Campania s-a desfasurat intre 19 aprilie "" 19 iulie 2010 la nivel national. "Toti clientii nostri care au depus la banca un dosar de credit imobiliar au participat la aceasta campanie, iar BRD a oferit de-a lungul acestei campanii 169 de premii. Avem una dintre cele mai atractive oferte de pe piata in ceea ce priveste creditul «Prima Casa» si incercam sa raspundem foarte rapid solicitarilor, astfel incit clientii sa se poata muta cit mai repede in prima lor locuinta", a spus Lucian Lazar, director executiv al grupului Bacau al BRD. Ilie Nastase, degajat, a destins atmosfera in stilul propriu, timp in care tinara cistigatoare s-a urcat la volanul frumoasei masini. "Am facut la BRD un credit pentru casa, nu am stiut ca exista o campanie cu «casa o cumperi, masina o cistigi». Cind m-au sunat prima data am zis ca e o gluma, dar apoi am venit la banca si mi-au spus ca e real, ca e o singura masina la nivel national. Este primul premiu pe care il cistig pina acum. Este o surpriza pe care, sincer, nu ma asteptam s-o traiesc. Bucuria mea este cu atit mai mare cu cit in aceste zile este dificil si sa visezi la casa si masina, cu atit mai mult sa le si ai", ne-a declarat cistigatoarea premiului, Diana Calinescu. Si vrincenii au fost norocosi in acest an, fiind rasplatiti cu premii care de care mai tentante. "BRD continua sa-si rasplateasca clientii, oferindu-le premii substantiale, fapt ce demonstreaza implicarea bancii in mentinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii sai. Acesta din urma vine dupa multiplele premii din acest an cistigate de vrinceni, un automobil Dacia Sandero, o excursie la Paris, numeroase laptopuri. La BRD campaniile cu premii sint continue", ne-a declarat si Daniel Popa, directorul BRD Vrancea. La evenimentul de ieri au mai participat si Adrian Jantea, director promovare si distributie BRD, promotorul programului "Prima Casa" si Roxana Hantascu, director retail grup BRD Bacau. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.