Economic

Contabilii vrinceni, la ceas aniversar

Doina Ganea
22 sep 2010 1199 vizualizări
Expertii contabili au sarbatorit ieri la Teatrul Municipal Ziua Nationala a Contabilului Roman , ocazie cu care membrii care s-au evidentiat au primit diplome de merit

Membrii Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), filiala Vrancea, s-au intilnit ieri la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani pentru a celebra "Ziua Nationala a Contabilului Roman". Pe linga membrii CECCAR Vrancea, au mai participat la intilnire oameni de afaceri, reprezentanti ai patronatului vrincean, sefi de institutii, dar si directori de banci. Cu prilejul sarbatorii, presedintele CECCAR Vrancea, Viorel Budeanu, a subliniat importanta profesiei de contabil. "Vom derula in continuare actiuni menite sa consolideze profesia de contabil. Dezvoltarea profesionala continua este o prioritate pentru noi. Este o profesie care ar trebui sa fie interzisa a fi practicata liber de catre cei care nu au studii. Vom continua sa promovam aceasta profesie puternica si sa extindem cooperarea cu organele de control si sa fim uniti in fata oricaror abuzuri", a spus printre altele presedintele Viorel Budeanu. Prefectul Ion Oprea si viceprimarul Bogdan Matisan, la rindul lor doi specialisti in economie, au luat pe rind cuvintul, urindu-le "La Multi ani!" tuturor celor care au aceasta meserie. "Aveti o meserie foarte respectata cu standarde foarte ridicate, dar si de maxima exigenta. Contabilii romani sint la fel ca si contabilii europeni, au acelasi prestigiu, dar si aceleasi competente", a declarat Ion Oprea. La finalul manifestarii, directorul executiv al CECCAR Vrancea, Liliana Manescu, a felicitat si a impartit diplome de merit membrilor care s-au evidentiat in activitatea depusa in cadrul organizatiei. CECCAR Vrancea gestioneaza activitatile de pregatire si deontologie profesionala a tuturor contabililor, indiferent de calitatea pe care acestia o au: experti contabili, contabili autorizati, directori economici, contabili sefi, sefi de servicii financiar-contabile sau contabili angajati in diferite ramuri ale economiei. Filiala Vrancea a CECCAR are peste 500 de membri, din care 208 sint membri inactivi si 36 stagiari. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.