Economic

FC Timisoara, primul club sportiv din tara listat la Bursa?

Ziarul de Vrancea
8 sep 2010 488 vizualizări
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, ieri, ca dupa redobindirea palmaresului, printr-o recunoastere juridica interna si internationala, va lua in considerare listarea clubului la Bursa.

"La modul general, este important de stiut ca lucram la un plan prin care sa echilibram din interior bugetul necesar functionarii. Luam in considerare ideea ca odata cu redobindirea palmaresului, printr-o recunoastere juridica, interna si internationala, sa listam clubul in piata de capital, pentru ca el sa devina proprietatea celor care se regasesc in culorile alb-violete", a spus Iancu pe site-ul oficial al gruparii banatene. Marian Iancu a afirmat ca un prim pas ar fi capitalizarea tuturor sumelor imprumutate de actionari, rezultind un capital social de aproximativ 21 de milioane de euro, urmat de o majorare de capital asemanatoare. "Un prim pas in aceasta directie va fi capitalizarea tuturor sumelor imprumutate de actionari, avind ca rezultat un capital social in jurul sumei de 21 de milioane de euro. Analizam pasul imediat urmator, in sensul in care sa realizam o majorare de capital in valoare de 21 de milioane de euro, prin emisiune de actiuni, administrat de C.N.V.M. (n.r. - Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare), tranzactie care ne-ar diminua participarea la 50 la suta, restul devenind portofoliul celor care vor veni alaturi de noi. Este important de stiut ca ne intereseaza sa asiguram continuitatea si in acelasi timp sa impartim proprietatea cu cit mai multi suporteri ai echipei noastre, care prin participarea activa la viata clubului sa impuna o administratie competitiva", a completat Iancu. Oficialul gruparii banatene a precizat ca presedintele Consiliului de Administratie urmeaza sa fie ales de actionari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.