Economic

Pedelistii vrinceni spera dupa remanierea de la Finante

Doina Ganea
3 sep 2010 900 vizualizări
Sebastian Vladescu a fost demis ieri din fruntea Ministerului Finantelor, iar inlocuitorul acestuia a fost anuntat senatorul PD-L Ion Ariton

"Premierul nu mi-a reprosat nimic. Din punctul meu de vedere aceasta decizie este o eroare. Exista proiecte importante in derulare", a declarat ieri presei centrale Sebastian Vladescu. Cert este ca Ministerul Finantelor, sub conducerea lui Vladescu, i-a repus in functii pe majoritatea sefilor din institutiile deconcentrate subordonate, promovati in guvernarea Tariceanu, ca urmare a anularii celebrelor ordonante prin care se politizau functiile de conducere. Este vorba la Vrancea de liberalul Eugen Ciorici la Directia Generala a Finantelor Publice, de Adrian Buzdrug la Garda Financiara si de Raduta Boldeanu la Directia pentru Accize si Operatiuni Vamale. Schimbarile i-au scos din sistem de democrat-liberalii Mugurel Malureanu de la Garda Financiara si pe Ovidiu Nichitoiu de la Vama, asa incit PDL a pierdut controlul unor institutii cheie pentru guvernare. La Finante, Constantin Grigorica s-a retras in postul de adjunct, alaturi de colegul Ion Ghionea. Asadar, aducerea unui nou ministru de finante de culoare portocalie ar putea produce si unele schimbari la institutiile din teritoriu, dupa cum spera si democrat-liberalii vrinceni. In plus, nu sint excluse nici reorganizari si implicit concedieri. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.