Economic

Vehiculele vor putea fi cintarite din mers

Ziarul de Vrancea
27 aug 2010 578 vizualizări
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) vrea sa achizitioneze echipamente de clasificare si cintarire din mers pentru monitorizarea traficului pe reteaua de drumuri nationale, valoarea estimativa a contractului 8,09 milioane de lei, fara TVA

Sistemul este destinat inregistrarii si stocarii automate a unor date de trafic, precum directia de mers si banda de circulatie, viteza si clasa vehiculului, greutatea totala si pe fiecare osie prin senzori care vor fi montati in asfalt. Astfel, CNADNR vrea sa achizitioneze 78 de contoare, 732 de senzori, 610 kituri de fixare a senzorilor in carosabil si 24.330 de metri de cablu. Contractul are o durata de 11 luni si este finantat din fondurile companiei. La licitatie pot participa firmele care depun o garantie de 160.000 de lei, recomandari de la alti beneficiari, si care au avut in ultimii trei ani o cifra medie de afaceri de cel putin 10,08 milioane de lei. Ofertele vor fi deschise la 7 octombrie, iar criteriul de atribuire va fi pretul cel mai mic.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739390 zile, 1 ora, 15 minute, 23 secunde
Sa puneti ptr toti participantii la trafic!Masinile de la MAVI nu sunt citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.