Economic

Se incinge lupta pentru compania 3Par

Ziarul de Vrancea
25 aug 2010 488 vizualizări
Dell pregateste o oferta de preluare imbunatatita pentru furnizorul de servicii de stocare a datelor 3Par, dupa ce propunerea initiala a fost devansata de o alta, in valoare de 1,6 miliarde de dolari, din partea Hewlett-Packard, potrivit unei surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Oferta Dell ar putea fi facuta in urmatoarele citeva zile. Saptamina trecuta, Dell a convenit preluarea 3Par pentru 1,15 miliarde de dolari, dar Hewlett-Packard a anuntat luni ca este dispusa sa plateasca 1,6 miliarde de dolari. "In acest moment, diferenta pe care cele doua companii sint dispuse sa o plateasca fata de valoarea actiunilor 3Par reprezinta o nebunie", a declarat Kaushik Roy, analist la compania Wedbush Securities din San Francisco. 3Par va permite noului proprietar sa concureze Cisco Systems si IBM in domeniul serviciilor de stocare a datelor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.