Economic

Pretul petrolului a scazut la minimul ultimelor sase saptamini

Ziarul de Vrancea
23 aug 2010 462 vizualizări
Pretul petrolului a scazut, la sfirsitul saptaminii trecute, sub 74 dolari pe baril, la minimul ultimelor sase saptamini, din cauza temerilor investitorilor privind soliditatea economiei mondiale, transmite Reuters

Temerile au amplificat reticenta investitorilor fata de plasamentele riscante si au majorat cotatia dolarului, cu efect negativ pe bursele de marfuri. Vineri, la ora 16:02 GMT, petrolul destinat pietei americane, cu livrare in septembrie, era cotat in scadere cu 1,13 dolari, la 73,3 dolari pe baril, dupa un minim al sedintei de 73,19 dolari pe baril, cel mai redus nivel atins dupa 7 iulie. Contractele cu livrare in octombrie au fost cotate in scadere cu 1,14 dolari, la 73,63 dolari pe baril. Pretul petrolului Brent cu livrare in octombrie a coborit cu 1,13 dolari, la 74,17 dolari pe baril.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.