Economic

Liderul mondial la livrarile de pizza a venit in Romania

Ziarul de Vrancea
18 aug 2010 591 vizualizări
Domino's Pizza, lider mondial in domeniul livrarilor de pizza, a deschis primul centru de profil in Bucuresti si intentioneaza ca in anii urmatori sa isi dezvolte rapid activitatea in capitala si restul Romaniei.

Grupul Radacini detine franciza Domino\'s Pizza in Romania si considera ca experienta avuta in retail ii va permite sa transforme acest brand intr-unul dominant pe piata de profil, se arata intr-un comunicat al Domino\'s Pizza. "Prezenta brandului nostru in aceasta tara est-europeana (Romania n.r.) reprezinta o mare oportunitate pentru companie", a declarat Michael Lawton, vicepresedinte al Domino\'s Pizza International. Grupul american Domino\'s Pizza opereaza in 60 de tari la nivel mondial si aproape jumatate din vinzarile totale provin din pizzeriile din afara Statelor Unite. Pe linga noua unitate din Romania, Domino\'s Pizza a incheiat in acest an acorduri de franciza in Germania, Polonia, Ucraina si Bulgaria. Grupul Domino\'s Pizza a fost infiintat in 1960, este listat la bursa din New York, iar in 2009 a avut vinzari de 5,6 miliarde de dolari, din care 3,1 miliarde de dolari in SUA.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.