Economic

Noi promisiuni de finalizare a autostrazii Cernavoda-Constanta

Ziarul de Vrancea
16 aug 2010 617 vizualizări
Autostrada Cernavoda-Constanta va fi finalizata pina la sfirsitul anului 2011, dar soferii vor putea circula pe acest tronson pe un singur fir, probabil din iunie 2011, cind vor fi incheiate si lucrarile la calea ferata Bucuresti-Constanta, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

"Noi putem sa terminam cele trei portiuni de autostrada care ne mai despart, adica Cernavoda - Medgidia, Medgidia - Constanta si Centura ocolitoare a Constantei macar la nivelul la care sa se poata circula poate pe un singur fir, sa nu mai iasa nimeni de pe traseul asta, in luna iunie anul viitor, urmind sa terminam pina la sfirsitul anului, complet, cu toate dotarile, cu parapeti, cu lucruri de genul asta", a spus Berceanu, la Constanta, dupa ceremonia prilejuita de Ziua Marinei. El a mentionat ca lucrarile la tronsonul Medgidia - Constanta sint "putin ramase in urma" si ca intentioneaza sa efectueze mai multe vizite, poate impreuna cu premierul Emil Boc, pentru impulsionarea lucrarilor. "Din cele trei consortii care lucreaza, doua dintre ele stau foarte bine, din pacate este putin mai oarecum ramas in urma cel de la mijloc. Am fost de mai multe ori, o sa mai merg, probabil o sa vin impreuna cu premierul sa mai acceleram lucrurile acolo. si ei si-au luat tot felul de angajamente. Nu este numai vina lor, am avut o portiune pe care s-au descoperit nu stiu ce vestigii arheologice care ne-a facut pina la urma sa ne pierdem orice rabdare si sa schimbam traseul autostrazii pe vreo 5 kilometri care sigur ca a intirziat aceste chestiuni. Avem o padurice care e in Natura 2000 si de care nu ne putem atinge, dar care in mijloc are o unitate militara. De un an si ceva facem tot felul de incercari de a gasi o formula sa rezolvam situatia", a spus Berceanu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.