Economic

Trocul cu locuinte, noua moda pe piata imobiliara

Ziarul de Vrancea
13 aug 2010 699 vizualizări
Numarul romanilor care aleg schimburile imobiliare, in locul vinzarii caselor, este in crestere

Numarul romanilor care opteaza pentru schimburi imobiliare, in detrimentul vinzarii, este in crestere, aceasta solutie de schimbare a locuintei implicind sume mici de bani, potrivit datelor portalului MagazinulDeCase.ro. Site-ul a reusit sa reuneasca pina in prezent un numar considerabil de oferte de schimburi, se arata intr-un comunicat al site-ului. De exemplu, un proprietar din Bucuresti care detine o casa cu sase camere in Piata Unirii vrea sa o schimbe pentru un Penthouse si sa primeasca diferenta in bani. Acesta considera ca aceasta este metoda cea mai buna de a ramine si cu ceva bani in buzunar dupa finalizarea tranzactiei. Alti proprietari au apelat la schimb ca la o ultima solutie avind in vedere ca nu au reusit sa vinda. "Schimbul imobiliar reprezenta in trecut o solutie pentru proprietarii care detineau case sau apartamente cu suprafete mari. Totusi, in acest moment acesta a devenit o solutie si pentru proprietarii care doresc sa se mute intr-un apartament cu suprafata mai mare preferind sa dea o diferenta mai mica in bani in locul unui credit la banca. Totodata, procedeul schimburilor este cautat in mare masura si de aceia care doresc sa se mute in alta zona, insa nu doresc sa schimbe tipul de locuinta pe care il detin", se mentioneaza in comunicat. MagazinulDeCase.ro a fost achizitionat, la inceputul lunii iulie, de catre Sanoma Digital, companie subsidiara a grupului Sanoma Magazines International. Pe site sint publicate anunturile imobiliare direct de la proprietari, pe baza unei taxe fixe, fara nici un comision pentru tranzactiile finalizate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.