Economic

O noua sesiune pentru primele de instalarea tinerilor fermieri

Doina Ganea
12 aug 2010 690 vizualizări
In perioada 1 - 30 septembrie 2010 se lanseaza cea de a IV a sesiune de cereri de proiecte pentru Masura112 - Instalarea tinerilor fermieri

Camera Agricola Vrancea asteapta ca in perioada anuntata tinerii din mediul rural sa vina sa depuna cererile pentru obtinerea primelor de instalare in suma de 25.000 de euro/ exploatatie. "Fondurile totale alocate Masurii 112 - Instalarea tinerilor fermieri prin FEADR sint de 337.221.484 euro din care: contributia Guvernului Romaniei "" 20% si contributia Uniunii Europene "" 80%. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii112 este de 25.000 Euro. Depunerea documentatie in vederea elaborarii proiectelor pe masura 112 - Instalarea tinerilor fermieri se face la sediul Camerei Agricole Judetene Vrancea din Focsani, str. Cuza Voda nr. 72, la fosta Statiune Pomicola Vrancea, spre Petresti "" comuna Vinatori", au precizat reprezentantii Camerei Agricole Vrancea. Dupa elaborarea proiectelor pentru Masurile112, acestea se vor depune la sediul OJPDRP din cadrul DADR Vrancea. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.