Economic

Boc: Eventualele imprumuturi contractate vor fi utilizate doar pentru investitii

Ziarul de Vrancea
7 aug 2010 545 vizualizări
Eventualele imprumuturi contractate de Romania in viitor vor fi utilizate doar pentru investitii si dezvoltare, iar banii destinati consumului vor fi asigurati din productie, a afirmat, ieri, premierul Emil Boc

"De munca din acesti ani se va profita ca tara in anii urmatori, cind vom avea un buget cu un deficit care sa poata fi sustinut, sa putem avea bani pentru ceea ce consumam din ceea ce producem, iar eventualele imprumuturi pe care aceasta tara le va avea in vedere in viitor sa fie considerate doar pentru partea de dezvoltare, pentru partea de investitii", a spus Boc, prezent la ceremonia de semnare de catre reprezentantii Ministerului Economiei a unor contracte de finantare pentru IMM. Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, a declarat, ca discutiile pentru un nou parteneriat cu FMI si Comisia Europeana ar putea incepe la umatoarea misiune de evaluare a acordului actual, in luna octombrie. Ulterior, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ca Guvernul nu ia in calcul la acest moment incheierea unui nou acord cu Fondul Monetar International, dar nici nu exclude o astfel de varianta, nevoia unui nou acord urmind sa fie analizata la sfirsitul anului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.