Economic

Dacia va prezenta la Geneva primul sau monovolum

Ziarul de Vrancea
6 aug 2010 490 vizualizări
Diferenta fata de modelul Logan MCV, care are sapte locuri, ar fi prezenta a doua usi culisante in partea din spate a masinii

Dacia ar putea prezenta la salonul auto de la Geneva din martie un concept al primului sau monovolum (MPV), al optulea model din gama constructorului roman, iar inceperea vinzarilor este programata pentru 2012, potrivit portalului francez de stiri auto caradisiac.com. La Geneva ar putea fi prezentat un prim concept, urmind ca versiunea definitiva a modelului sa fie expusa la salonul auto de la Frankfurt. Motorizarea folosita de Dacia MPV va fi cea a modelului Duster, potrivit Caradisiac. Diferenta de modelul Logan MCV, care are sapte locuri, ar fi prezenta a doua usi culisante in partea din spate a masinii. Grupul francez va crea astfel, fara mari cheltuieli, o versiune utilitara, cu o capacitate mare de incarcare. Renault a lansat, pina in prezent, sapte modele sub marca Dacia, respectiv Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia VAN, Dacia Logan Pick-Up, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway si Dacia Duster. Ultimul model al gamei Dacia, SUV-ul Duster, a fost lansat in aprilie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.