Economic

Contabilii au ales un nou presedinte

Daniel Garleanu
2 aug 2010 1224 vizualizări
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR), filiala Vrancea, s-a intilnit joi, 29 iulie, pentru a alege un nou presedinte pentru urmatorii patru ani, in persoana lui Viorel Budeanu

In virsta de 45 de ani, fostul vicepresedinte al CECCAR a fost singurul care si-a depus candidatura pentru preluarea mandatului de presedinte si, in Adunarea Generala de la Teatrul "Mr. Gh. Pastia", a obtinut acceptul tuturor membrilor. Fostul conducator al contabililor, Nicolae Marin, a predat stafeta mai tinerilor candidati acuzind probleme medicale, membrii recunoscind ca in ultima perioada Viorel Budeanu era cel care conducea efectiv. "E mai tinar si are destula experienta pentru a ne reprezenta in fata institutiilor statului. Asteptam o revigorare a CECCAR, lucru care se impune mai ales in aceasta perioada dificila din punct de vedere financiar", ne-a declarat Doru Chiorescu, membru CECCAR. La intilnirea de joi au participat circa 300 de membri care au luat la cunostinta despre activitatea filialei desfasurata in anul 2009 si in primul semestru al anului 2010 si au intocmit bilantul pentru anul anterior si primul semestru din 2010. Un alt punct important pe ordinea de zi a fost dat de alegerea Comisiei de disciplina, dar si alegerea Comisiei de cenzori. De asemenea, a fost reinnoit cu 50% numarul de membri din Consiliul filialei Vrancea si a fost aprobata lista "expertilor contabili de onoare" si a "contabililor autorizati de onoare". (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.