Economic

Afacerile Farmec Cluj-Napoca au crescut în primul semestru cu 10%

Ziarul de Vrancea
28 iul 2010 561 vizualizări
Afacerile producatorului de cosmetice Farmec Cluj-Napoca au crescut în primul semestru cu 10%, la 46,7 milioane lei, fata de perioada similara din 2009, evolutie sustinuta de lansarea de produse, a anuntat marti compania.

"Am incheiat primele sase luni pe plus, principala noastra resursa de crestere fiind dezvoltarea constanta de produse, fie pentru a completa gamele existente, fie pentru a crea altele noi", a declarat intr-un comunicat directorul general al companiei, Mircea Turdean.

Conform datelor Nielsen, compania a avut in perioada martie-aprilie o cota de piata cantitativa pe segmentul produselor de ingrijire a fetei de 25,3 %, fata de 23% la inceputul anului, in timp ce cota valorica, pe acelasi segment, a urcat cu doua puncte procentuale, la 18,8%, se mentioneaza in comunicat. Produsele Farmec sint exportate in tari precum Japonia, Iran, Spania, Italia, Franta, Portugalia, Grecia, Cipru, Olanda, Germania, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Danemarca, Iordania, Kuwait, China, Coreea de Sud, SUA si Australia.

în 2009, Farmec a realizat o cifra de afaceri de 86,8 milioane lei. Compania a fost privatizata in anul 1995, prin metoda MEBO, si are capital romanesc, singurul actionar fiind PAS Farmec.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.