Economic

Fondul de investitii Bancroft a intrat in actionariatul Dumagas Transport

Ziarul de Vrancea
19 iul 2010 1328 vizualizări
Fondul de investitii Bancroft a achizitionat "o participatie semnificativa" la Dumagas Transport, fondata de omul de afaceri Mihai Dugaesescu, a anuntat, la sfirsitul saptaminii, firma The Counsel, consultantul financiar al companiei de transport din Dolj.

"Contributia substantiala de numerar a acestuia (a lui Bancroft, n.r.) ne va permite sa realizam planurile noastre agresive de expansiune. Credem ca vom beneficia din experienta regionala si specifica industriei a lui Bancroft pentru a patrunde si mai mult in pietele din tarile vecine", a declarat Dugaesescu intr-un comunicat. El ocupa si functia de director general la Dumagas Transport. Partile nu au comunicat nici participatia preluata de fondul de investitii nici termenii financiari ai tranzactiei, finalizata in iulie. Aceasta este a doua investitie a celui de-al treilea fond lansat de Bancroft Private Equity, un administrator de fonduri de investitii specializat in companii medii din Europa Centrala si de Est. IFC, din Grupul Banca Mondiala, si BERD se numara printre investitorii cheie in Bancroft 3. Dumagas Transport, din grupul Dumagas, a avut in 2008 o cifra de afaceri de 143,75 milioane de lei si pierderi de 4,06 milioane de lei. Compania este controlata de Dugaesescu prin firma QFI-Quantum Financial Investments Limited, inregistrata in Cipru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.