Economic

Snacksuri si chipsuri Standard Snacks au fost rapuse de criza

Ziarul de Vrancea
8 iul 2010 1608 vizualizări
Piraeus Leasing a cerut insolventa Standard Snacks in contul unei datorii de 100.000 de euro Tribunalul Bucuresti a aprobat recent intrarea in insolventa a producatorului si distribuitorului de snacksuri si chipsuri Standard Snacks, la cererea unui creditor, iar Casa de Insolventa Transilvania a devenit administratorul judiciar al firmei

Firma care a cerut insolventa Standard Snacks, in contul unei datorii de circa 100.000 de euro, este Piraeus Leasing. La jumatatea lunii mai, firma anunta pentru 2010 o cifra de afaceri de 16,5 milioane euro, in crestere cu 10%, dupa ce anul trecut a inregistrat vinzari de aproximativ 15 milioane euro. De asemenea, Standard Snacks a anuntat ca va continua exporturile, in special catre partenerii din Bulgaria si Italia, pentru a consolida aceasta directie de business, care are in prezent o pondere de 10% in cifra de afaceri. "In 2010, chiar daca va fi un an dificil, prin organizare si o mai buna pozitionare pe piata, cred ca vom putea realiza o crestere a afacerilor. Contextul economic, care a determinat modificarea obiceiurilor de consum si reducerea bugetelor dedicate cumparaturilor, ne obliga sa fim foarte atenti la piata, flexibili, sa ne concentram pe produsele bine primite de consumatori", a declarat atunci, intr-un comunicat, Dorin Dragoi, presedintele si proprietarul Standard Snacks. Firma este specializata in fabricarea si distributia produselor alimentare, precum snacksuri, chipsuri, alune, popcorn, ministicksuri, covrigei, cereale pentru micul-dejun, popcorn boabe, seminte de floarea soarelui si de dovleac. Standard Snacks are circa 400 de angajati si 10 puncte de lucru pe teritoriul tarii.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.