Economic

Guvern: Impozitele au fost majorate doar pentru masini de peste 2.000 cmc

Ziarul de Vrancea
3 iul 2010 540 vizualizări
Guvernul precizeaza ca, prin ordonanta de urgenta adoptata in ultima sedinta, au fost dublate impozitele pentru masini de cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 centimetri cubi, in timp ce taxele percepute pentru vehicule cu o putere mai mica au ramas la nivelul aplicat de la inceputul anului.

Astfel, pentru motorete, scutere, motociclete si autoturisme cu capacitatea cilindrica de pina la 2.000 cmc, precum si pentru autobuze, autocare, microbuze si alte categorii de mijloace de transport ramin valorile stabilite initial, arata Guvernul. Premierul Emil Boc a anuntat miercuri ca impozitul pentru autovehicule cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 centimetri cubi va fi dublat. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a precizat ca impozitul majorat va fi aplicat de la 1 iulie, fara ca masura sa aiba un termen limita de valabilitate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.