Economic

In urmatorii trei ani, Toyota vrea sa reduca pretul automobilelor cu 30%

Ziarul de Vrancea
19 iun 2010 513 vizualizări
Toyota intentioneaza sa reduca pretul automobilelor cu 30% pina in 2013, printr-o noua strategie de scadere a cheltuielilor, adoptata pentru imbunatatirea competitivitatii, a declarat un director al constructorului auto nipon, citat de Reuters

Toyota a fost pina recent producatorul auto cu cel mai rapid ritm de dezvoltare, insa in prezent este presat sa devina mai competitiv in conditiile in care concurenti precum Volkswagen si Hyunday micsoreaza decalajul printr-o crestere accentuata in China, India si alte piete emergente. "Comparate cu masinile coreene, ale noastre sint cu aproape 30% mai scumpe. Este nevoie de multa munca, deoarece o reducere a pretului de 30% este o tinta dificila", a afirmat Takeshi Shirane, director al Toyota pe domeniul achizitiilor. Noul program de reducere a cheltuielilor prevede imbunatatirea colaborarii dintre inginerii grupului si angajatii responsabili cu achizitiile, cu scopul de a gasi cele mai bune modalitati de proiectare si producere a 165 de componente auto. Toyota ia in considerare, de asemenea, ideile furnizorilor. Practica traditionala a Toyota consta in stabilirea unei echipe dedicate unui singur autovehicul in vederea gasirii designului ideal doar pentru componentele acelui model.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.